Papegøjer modtages

Jeg har gennem en del år modtaget papegøjer, som har brug for et nyt hjem. Så står du og skal af med din papegøje, er du velkommen til at kontakte mig, så kan jeg måske hjælpe dig. Jeg giver ikke noget for papegøjen, men garanterer et godt blivende hjem, hvor den ikke bliver solgt videre. Jeg har stor erfaring med både stue- og voliere fugle.

Problemfugle får også en ny chance. Det kan være alle former for problemer. Det kan være fjerplukning, bid, skrigen eller noget helt fjerde. Jeg tager udfordringen op.
Jeg bestræber mig hele tiden på at holde mig opdateret med, hvad der kommer at ny viden indenfor papegøjeverdenen.

Papegøjen får mulighed for at komme i stort voliere. Den vil desuden få mulighed for kontakt med artsfæller og er kemien og interessen til stede, få sig en mage. 

Alfa og omega her er at tilbyde papegøjerne det absolutte bedste hjem, med hensyntagen til deres fortid. Voliererne indrettes efter de enkelt papegøjer. F.eks med gode klatre muligheder til dem, der ikke kan flyve.
 

Lyder dette som et sted for din papegøje, så kontakt mig for en uforpligtende snak.

George og Zarko. George er gammel fjerplukker gennem flere år. Han plukker ikke mere, men hans fjersække er ødelagt, så der dannes ikke nye fjer. Zarko er på trods af navnet en rigtig dame.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.05 | 21:14

Har skrevet tidligere men får intet svar fra D. 2 aug og 11 dage frem mangler jeg pasning til min amazone ? håber siden stadig er aktiv.

...
22.05 | 20:43

Hej Marianne,
Jeg vil hører hvor i landet befinder du dig. jeg har nemlig 2 undulater som har brug for pasning i sommerferien.
Mvh Diana

...
21.05 | 13:10

Jeg får måske brug for pasning af min grå Jaco en uges tid.
Hvor i landet bor du….

...
19.05 | 11:31

Hej
Hvis jeg skal have passet mine 2 undulater i min ferie, vil gerne gerne vide hvor jeg skal aflevere dem

...
Du kan lide denne side