Min historie

Hej
Jeg hedder Marianne og er indehaver af Papegøjehjemmet. Med tiden er det lykkedes mig, at få min mand René med på vognen. Jeg står for alt hvad der har med adfærd, træning, sammenføring og foderplaner at gøre og selvfølgelig daglige hygge/snakke stunder med papegøjerne. Hvor imod min mand står for ombygning, tilbygning og alle kreative løsninger på diverse praktiske problemer som dukker op. Han tager også gerne en fodertur og en hygge/snakketur blandt papegøjerne.

Jeg har efterhånden haft papegøjer i 30 år. Det startede helt traditionelt med 2 undulater, da jeg var barn. Som teenager fik jeg lidt undulater igen og en meget tam nymfeparakit. Der blev interessen for alvor vakt, og jeg købte min første papegøje. En Venezuela amazone, som jeg ret hurtig synes skulle have en mage. Et herligt, til tider meget larmende par, som jeg har endnu og er meget glad for.

For 20 år siden fik jeg så mine første araer. Et skønt mørkerødt par, med en kæmpe personlighed. Som jeg den dag i dag stadig har meget fornøjelse af.

I 2008 begyndte jeg så at modtage papegøjer som af en eller anden grund skulle have et nyt hjem. Papegøjerne kommer her af vidt forskellige grunde. Nogle ønsker at være sikre på, at deres papegøje får et erfarent blivende hjem, og nogle kommer fordi de er blevet et problem for ejerne. Et meget spændende arbejde, som byder på masser af udfordringer. 
Gammel Nok en ældre herre på 25+ år som har fået nyt hjem her.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Dennis | Svar 15.06.2022 13:27

Ønsker at få den passet 🙂

Dennis | Svar 15.06.2022 13:27

Kære Marianne
Skriver til dig fordi, at vi skal på ferie 11/7-4/8 ca. 25 dage... Vi har en nymfeparakit som er ca. 2 år er tam,
Ser frem til at høre fra dig,

Diana | Svar 13.05.2022 07:23

Hej Marianne. jeg er interesseret i at få passet mine 2 undulater i sommerferie. hvor i landet befinder du dig?
Venlig hilsen Diana

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.06 | 20:57

Hvor i landet befinder du dig?

...
21.06 | 16:36

Hej, Jeg har en super sød Meyers papegøje, som hedder Pepsi med stamtavle og ringmærket. Han er en herre. Helt tam. Vil gerne tale med dig om ham. BH Anja

...
21.06 | 13:39

Jeg vil gerne tale med dig om mine 2 grå, vil du kontakte mig? vh laila

...
19.06 | 18:11

Hej Charlotte
hvor i landet holder du til?

MVH
Martin

...
Du kan lide denne side